Tunnetusti edullinen

Kultasepänliike Korukaivos Oy tarjoaa korujen korjauspalvelua sekä tilauspalvelua tunnetusti edulliseen hintaan. Lisäksi meiltä löytyy edullisesti laaja valikoima erilaisia koruja, mutta myös lahjatavaroita juhlaan kuin juhlaan sekä palkintoja pienten ihmisten kisoista aikuisten harrasteisiin. Pyrimme vuorovaikutteiseen keskusteluun asiakkaan kanssa, jotta löytäisimme parhaimman mahdollisen vaihtoehdon tarpeeseen kuin tarpeeseen. Tervetuloa tutustumaan valikoimiimme ja meihin.

Esimerkkinä edullisista hinnoistamme: korvien rei'itys 12 €/pari ja 6 €/yksi reikä, sisältäen harjoituskorut (huom: apteekista on saatavissa puudutuslaastareita ja -voiteita).

Sormuksen vuosihuolto ja rodinointi 10€ / kpl.

Pariston vaihto alkaen 5 € (ei sisällä painetestattavia kelloja).

Ostamme romukultaa ja -hopeaa.

Ilmainen konekaiverrus tuotteisiimme

Tarjoamme ilmaisen konekaiverruksen kaikkiin tuotteisiimme joihin se on mahdollista laittaa. Esimerkiksi kummilahjoihin, kristalliesineisiin (maljakot, kynttilänjalat ym.), pöytähopeisiin, palkintopokaaleihin ja -mitaleihin. Konekaiverrusmallimme ovat kauno-, tikku- ja tuplatikkukirjoitus. Lisäksi kultaseppämme kaivertaa sormuksiin sekä muihin koruihin, kuten esimerkiksi risteihin ja riipuksiin.

Kauttamme on myös mahdollisuus saada kaivertajamestarin tekemiä käsinkaiverruksia (hänen oman hinnaston mukaisesti). Toimitusaika näille tuotteille on noin 1 viikko.

Ilmainen vuosihuolto tuotteisiimme

Kultaseppämme valmistamiin timanttisormuksiin tarjoamme ilmaisen vuosihuollon. Tähän huoltoon kuuluu kivien kiinnityksien tarkistus, kiillotus sekä puhdistus. Vuosihuolto kuuluu myös kultaseppämme tekemiin muihin tuotteisiin, joissa on jalokiviä. Kultaseppämme valmistamat korut ovat nikkelittömiä. Valkokultaiset sormukset ovat nikkelitöntä palladium valkokultaa. 

Timanttisormukset käsityönä, kivet valintasi mukaan. Design Tom Antell. Siirry sormuksiin

Yhteystiedot
Korukaivos Oy
Kielotie 7
01300 Vantaa
Tikkurila
puh. (09) 857 4793
e-mail: korukaivos@gmail.com
Aukioloajat: Arkisin 10-18, La 9-14
 
Poikkeusellisesti olemme avoinna 9 - 13 23.5 lauauntaina.
 
Korona viruksesta huolimatta olemme auki normaalisti.